Anasayfa / Kemâl Özer / Bu düzen nasıl yıkılır?
Kemâl Özer

Kemâl Özer

Eklenme Tarihi: 15 Kasım 2009 00:00

Bu düzen nasıl yıkılır?

Bu düzeni yıkmak için değişime razı olmak şart. Girdiğimiz gibi çıkamadığımız düzenin okullarında enjekte edilen tek tiplilik, sessizlik, siniklik, siliklik, bananecilik gibi sayısız virüsünden kurtulmak gerekiyor. Bunun içinse gerekli olan şey, ‘aşı’!

Yorum Yap

Yorumlar

Bazı Haberler

Edremit Aile Mahkemesi'ne Suç Duyurusu: Topuk Kanı zorbalığına tepki

Edremit Aile Mahkemesi'ne Suç Duyurusu: Topuk Kanı zorbalığına tepki

DSÖ'nün emir ve direktiflerine vahiy gibi sarılan Sağlık Bakanlığı hâmilelere şeker yüklemesi ve bebeklere topuk kanı zülmüne devam ediyor. Sezaryan zulmünü bitirmek için gayret etmeyen Sağlık ve Aile Bakanlıkları topuk kanı söz konusu olunca milleti tehditten geri durmuyor. Bebeklerinden zorla topu alınmasına itiraz eden Özdemir ailesi, Edremit 1. Aile Mahkemesinin aleyhlerine verdiği tedbir kararını Bursa Bölge Adliye Mahkemesine taşımıştı. Şimdi de aile adına açıklama yaptı.

Sezaryen çetesi

Sezaryen çetesi

Sezaryen doğum Türkiye'de neden bu kadar fazlar? Ne azcıdır ki soruyu soran BBC... Gerçek ise şu: Türkiye'nin nüfusunu azaltmak ve devleti soymak isteyen bir sezaryan çetesi var. Doğumhaneler bile çok yoğuk hale getirilerek normal doğum engelleniyor.

Migros ve piyasada tarım zehir coşmuş

Migros ve piyasada tarım zehir coşmuş

Evde ve tarımda kullanılan pestisitlerin kanser, kısırlık, engelli doğum ve organ yetmezliklerine sebep olduğu ehlince bilinir. Piyasa ve ülke genelinde ise bu zehirle pek de umursanmaz. Bir vatandaş Migros ile başka bir manavdan sebze meyveler alıp analiz ettirdi. netice beklendiği gibi  yüksek miktarda pestisit çıktı. Bunun üzerine suç duyu