Anasayfa / Kemâl Özer / Diyanet, ‘organ nakli’ne cevaz vermiyor!
Kemâl Özer

Kemâl Özer

Eklenme Tarihi: 27 Ağustos 2008 00:00

Diyanet, ‘organ nakli’ne cevaz vermiyor!

Son yılların popüler konularından biri de beyin ölümü ve organ nakli olsa da mazisi oldukça eski. Ecevit’in Başbakanlığı döneminde sağlık sorunları ile ilgili ismi çokça tartışılan ve Ergenekon dosyasında değişik şekillerde ismi gündeme gelen ve son olarak bazı kimselerle siyasi parti kurulması çalışmalarını organize ettiği ileri sürülen, Özel Başkent Üniversitesi’nin Rektörü Prof Dr Mehmet Haberal 1980 yılında konuyu Diyanet İşleri Başkanlığı’na yazılı olarak sorar.

Yorum Yap

Yorumlar

Bazı Haberler

Trump'tan çağrı: İlaç ve aşılar otizme neden oluyor!

Trump'tan çağrı: İlaç ve aşılar otizme neden oluyor!

Environmental Health dergisinde yayınlanan 3 çalışmanın bir incelemesinde ağrı kesicilerin otizme yol açtığı neticesine varılmıştı. ABD Başkanı Trump ve ABD Sağlık Bakanı Robert F. Kennedy Jr. aşı ve ağrı kesicilerden uzak durun çağrısı yaptı. Çünkü bunlar otizme yol açıyor.

Aile Bakanlığı'ndan hukuksuz ev tecavüzü

Aile Bakanlığı'ndan hukuksuz ev tecavüzü

Çocuğuna aşı yaptırmadığı gerekçesiyle Aile Bakanlığı'nın Muğla Datça Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bir eve hukuksuz bir şekilde baskın düzenledi. Anenenin direnmesi üzerine daha fazla görevli çağırdılar. Eve yine giremeyince bu kez de jandarmadan yardım istediler.