Anasayfa / Abdurrahman Dilipak / Bu işte bir domuzluk var mı?
Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Eklenme Tarihi: 25 Kasım 2009 00:00

Bu işte bir domuzluk var mı?

Yılda 5 milyon dolarlık aşıya ihtiyacı olan Türkiye, domuz gribi için 500 milyon dolarlık aşı stoğu yapmış deniyor.. Eğer bu iddia gerçekse, dünya devletleri 100 milyarlarca dolar para harcayacak demek. Bu da belli ülkelerin kasasına akıyor.
Bir başka iddiaya göre, bu aşı kampanyaları ile dünya kısırlaştırılıyor, bir mikroba karşı bağışıklık sağlanırken, arkasından gelecek, laboratuvarlarda üretilen bir başka mikrobun zemini hazırlanıyor..

Yazarın Diğer Bazı Yazıları

Yorum Yap

Yorumlar

Bazı Haberler

Topuk kanı baskısı hakkında dilekçe örnekleri

Topuk kanı baskısı hakkında dilekçe örnekleri

Topuk kanı zulmüne maruz kalmışsanız. Aşadığınız duruma göre aşağıdaki dilekçeleri kendi bilgilerinizle doldurup ilgili makamlara müracaat edebilirsiniz.

AB'ye göre çöplükten giyinmek şart

AB'ye göre çöplükten giyinmek şart

Avrupa Birliği'nin pamuk kıyafetlere yönelik yasak kararı tek dünya, tek din, tek sağlık, tek para derken tek kıyafete çağına geçilmesinin yeni habercilerinden biri olarak yorumlandı.

Topuk kanı zorbalığından son aşama

Topuk kanı zorbalığından son aşama

Hukuk bilmez bir savcı, 2,5 aylık bebeğe ailesi topuk kanı aldırmayı gerekçesiyle kayyum tayin etti.