Ankara 18. İdare Mahkemesi tarihi bir karara imza attı. Dünya zehir devi Monsanto/Bayer'in ürettiği “glifosat” etken maddeli RounDup adlı zehri yasaklanabilir.
 
Bir maske üreticisi dayatılan maske konusunda öyle şeyler paylaştık ki, küçük dilinizi yutarsınız. İşte detaylar
Avustralyalı bilim insanları bal arılarından alınan zehrin laboratuvar ortamında bazı agresif meme kanseri hücrelerini yok ettiğini gözlemledi.
 
"Bu ilacın tek bir dozu bin dolar, maliyeti 1 dolar"
Sağlık ve Gıda Güvenliği Hareketi olarak korona hastaları için kullanılan hidroksiklorokin ihtiva eden ilaçların ölüm makinesi olduğunu söyledik. Ardından Lancet dergisi kapsamlı bir araştırma yayınladı. Dergiyi susturmak için saldırdılar. DSÖ kullanımı yasakladı, sonra geri adım attı. Ölüm ilaçlarının etkisi artında yeniden yasakladılar. Yasaklarken "ölüm artırdı" dememek için "ölümü azaltmadı" yalanını söylediler.
 
Bayer, GLYPHOSAT etken maddeli ROUNDUP ürünü kanserojen olduğu için davacı Amerikalıları 21 milyar dolar ödemeyi kabul ediyor. Ancak bilim adamı kılığına giren pazarlamacılar bu zehri bu aziz millete pazarlıyor. Peki, neyin karşılığında?
2006 yılında çıkarılan ve yürürlükteki 5553 sayılı kanın kadim / atalık /ananevi / eski / fıtrî / tabii tohumlarla ilgili pek çok konuda yasaklar getiriyordu. Genetik yapısıyla oynanıp hibrit adı altında satılan tohumları dayatan ve tabii tohumlara yönelik yasak getiren kanunun değişmesi için CHP, TBMM'ye teklif sundu. Gıda Hareketi olarak tüm siyasi partilere bu teklifi destekleme ve bir an evvel kanunlaştırma çağrısı yapıyoruz.
 
Alman ilaç ve kimya devi Bayer, yabani otlara karşı kullanılan glifosat maddesinin kansere yol açtığı gerekçesiyle hakkında açılan davalarda anlaşma yoluna gitti. Bayer, davacılara 10 milyar 900 milyon dolar ödeyecek.
ABD'de şok eden araştırma! Sıtma ilacı öldürüyor. Korona virüsü salgınında birçok ülkede kullanılan hidroksiklorokin isimli sıtma ilacı, ABD’de birçok hastanın ölümüne yol açtı. New York'da üç kişi Dünya Sağlık Örgütü'ne geç kaldığı için dava açarken ABD'nin Missouri eyaleti de Covid-19 salgını nedeniyle Çin yönetimi ve Çin Komünist partisi hakkında dava açtı.
 
Modern tıp için bir nevi "işgalci tıp" demekte beis olmasa gerek. Zira dünya korona salgılarına mâruz kaldığı bu günlerde, 30 milyon doktor ve bir o kadar ilişkili dallardaki kimsenin sadece laf ürettiği bir dönemde ilaç müjdesi Madagaskar'dan geldi. Üstelik geliştirilen ilaç sentetik değil nebatî/bitki kökenli. Benzer bir geliştirme de Türkiye'den HEKVİR adıyla duyuruldu.
Propaganda kokan bu uygulamaya yönelik hiç bir eleştiri yapılmadan TRT'nin haber sitesinde "İsveç’te deri altına çip enjekte teknolojisine ilgi artıyor" başlıklı bir haber yer aldı. Peki neden? İşte o haber:
 
Türkiye’de GDO’lu tohumun üretim ve satışı yasak olmasına rağmen büyük bir skandal ortaya çıktı. Tarım ve Orman Bakanlığının her türlü deneme ve incelemeleri yapılarak satışına izin verilen belgeli tohum da bile GDO tespit edildi. Bakanlığın sertifikalı tohumunun bile GDO’lu çıkması, ziraî üretimde GDO tehlikesinin hangi boyutlara geldiğini gözler önüne koydu.